Jmenuji se Hana Roženská, a ráda bych vám přiblížila, kdo stojí za tímto webem o povlečení a matracích.

Zkušenosti:

S povlečením a matracemi jsem se začala více zabývat před několika lety, kdy jsem hledala způsoby, jak vylepšit svůj spánek a celkový komfort v ložnici. Mé zkušenosti zahrnují zkoumání různých materiálů, technologií a designů. Mým cílem je sdílet své poznatky s vámi, abyste mohli mít lepší a klidnější spánek.

Mimo to jsem také pracovala v oboru interiérového designu a bydlení. Tato zkušenost mi pomohla lépe porozumět tomu, jak povlečení a matrace mohou ovlivnit celkový vzhled a pohodlí vaší ložnice.

Vzdělání:

  • Bakalářský titul v oboru Designového Managementu, UK
  • Kurz „Technologie Povlečení a Materiály pro Matrace“, UK

Mé vzdělání v oblasti designu a technologií společně s mými zkušenostmi ve zkoumání a hodnocení produktů mi umožňuje nabídnout vám informace, tipy a rady týkající se povlečení a matrací z profesionálního a vášnivého pohledu.

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete radu ohledně výběru povlečení nebo matrace, neváhejte se mnou kontaktovat. Ráda vám pomohu na cestě k dokonalejšímu spánku.

Děkuji, že jste si přečetli můj profil a těším se na sdílení více informací o povlečení, matracích a ložnicovém designu na tomto webu.