Výběr polštáře pro dítě – co je důležité vědět💤



Výběr <a href="https://spovleceni.cz/k/polstare/" data-internallinksmanager029f6b8e52c="11" title="Polštáře">polštáře</a> pro dítě – co je důležité vědět

Výběr polštáře pro dítě – co je důležité vědět

Pokud hledáte správný polštář pro vaše dítě, je třeba mít na paměti několik důležitých faktorů. Polštář by měl být pohodlný a ergonomický, aby dítě spalo dobře a nedošlo k narušení jeho růstu a vývoje. Níže najdete klíčové faktory, které byste měli zvážit při výběru polštáře pro vaše dítě.

  • Velikost polštáře: Polštář by měl být dostatečně velký, aby poskytoval podporu hlavy a krku dítěte. Zároveň však nesmí být příliš velký, aby nedošlo k obstrukci dýchacích cest.
  • Materiál polštáře: Důležité je zvolit hypoalergenní materiál s dobrou ventilací, aby nedocházelo k nadměrnému pocení a nemocem spojeným s alergickými reakcemi na prach a plísně.
  • Tvrdost polštáře: Polštář by měl být dostatečně tuhý, aby poskytoval podporu hlavy a krku dítěte, ale zároveň by neměl být příliš tvrdý, aby nedocházelo k nepohodlí a bolesti při spaní.
  • Vhodnost věku: Některé polštáře jsou určeny pro specifické věkové skupiny dětí a mohou být nebezpečné pro mladší nebo starší děti. Dbejte tedy na to, aby polštář odpovídal věku vašeho dítěte.

Pamětajte, že dobrý polštář pro dítě by měl pomoci udržovat správnou pozici hlavy a krku, což může pomoci předcházet problémům s páteří a zlepšit kvalitu spánku. S námi snadno najdete ten nejlepší polštář pro vaše dítě.


-39%
Original price was: 359 Kč.Current price is: 219 Kč.

Více informací

-33%
Original price was: 359 Kč.Current price is: 239 Kč.

Více informací

-26%
Original price was: 229 Kč.Current price is: 169 Kč.

Více informací

-46%
Original price was: 259 Kč.Current price is: 139 Kč.

Více informací

-58%
Original price was: 399 Kč.Current price is: 169 Kč.

Více informací

-22%
Original price was: 269 Kč.Current price is: 209 Kč.

Více informací

-33%
Original price was: 1099 Kč.Current price is: 739 Kč.

Více informací

-26%
Original price was: 1299 Kč.Current price is: 959 Kč.

Více informací

-13%
Original price was: 229 Kč.Current price is: 199 Kč.

Více informací

-20%
Original price was: 1019 Kč.Current price is: 819 Kč.

Více informací

-32%
Original price was: 499 Kč.Current price is: 339 Kč.

Více informací

-38%
Original price was: 399 Kč.Current price is: 249 Kč.

Více informací

-7%
Original price was: 269 Kč.Current price is: 249 Kč.

Více informací

-42%
Original price was: 409 Kč.Current price is: 239 Kč.

Více informací

-25%
Original price was: 279 Kč.Current price is: 209 Kč.

Více informací

-10%
Original price was: 299 Kč.Current price is: 269 Kč.

Více informací

-35%
Original price was: 289 Kč.Current price is: 189 Kč.

Více informací

-40%
Original price was: 379 Kč.Current price is: 229 Kč.

Více informací

-33%
Original price was: 599 Kč.Current price is: 399 Kč.

Více informací

spánek

Výběr polštáře pro dítě – co je důležité vědět

Dobrý polštář pro zdravý spánek

Jeden z nejdůležitějších faktorů pro dobrý spánek vašeho dítěte je kvalitní polštář. Výběr správného polštáře pro dítě může být obtížný, protože děti mají odlišné nároky na polštáře.

Vybírejte správnou velikost polštáře

Důležité je vybrat správnou velikost polštáře pro vaše dítě. Děti by měly mít menší polštáře než dospělí. Větší polštář by mohl vést ke špatnému držení těla a motorickým potížím. Důležité je také vybrat polštář, který bude mít správnou výšku, aby bylo dítěti ulehčeno dýchání a nebylo mu těžké se nadechnout.

Zvažte materiál polštáře

Dalším faktorem, který je důležitý pro výběr polštáře pro dítě, je jeho materiál. Nejlepší jsou polštáře s přírodními materiály, jako jsou bavlna, hedvábí, nebo dýhované kousky kaučuku. Tyto materiály jsou hypoalergenní a nejsou zdrojem prachu. Alternativně můžete vybrat polštář s vysoce kvalitními umělými materiály, které jsou hypoalergenní, odvádějí vlhkost a jsou pohodlné.

Zkontrolujte tvrdost polštáře

Tvrdost polštáře je také důležitá při výběru polštáře pro dítě. Pokud je polštář příliš měkký, může se snadno deformovat a vést ke špatnému držení hlavy. Pokud je polštář příliš tvrdý, může to být velmi nepohodlné pro dítě. Ideální polštář by měl být dostatečně měkký, aby se přizpůsobil tvaru těla dítěte, ale ne příliš tvrdý, aby bylo pohodlné.

Takže, jak vybrat správný polštář? Zvažte věk vašeho dítěte a jeho tělesné vlastnosti a potřeby. Vyberte polštář, který má správnou velikost a výšku a vyrobený z kvalitního, hypoalergenního materiálu. A nezapomeňte si přečíst naše další tipy pro dobrý spánek vašeho dítěte!

Zdroj: The Sleep Foundation

Kvalitní PÉŘOVÉ POLŠTÁŘE V AKCI ➡️

Výběr polštáře pro dítě – co je důležité vědět

Proč je důležité vybrat správný polštář pro dítě?

Správně zvolený polštář může pomoci dítěti lépe spát a získat tak potřebnou odpočinkovou energii. Nesprávný polštář může vést k bolestem hlavy, krční páteře a zhoršenému spánku.

Jaký polštář je vhodný pro dítě?

Polštář by měl být k dostání v různých velikostech, aby se přizpůsobil věku dítěte a jeho postavě. Měl by být dostatečně plný, aby udržel správné držení hlavy a krku, ale zároveň by měl být dostatečně měkký, aby se přizpůsobil tvaru hlavy. Doporučuje se využívat polštáře s přírodními materiály, jako jsou peří nebo bavlna, aby se minimalizovalo riziko alergické reakce.

Kdy je vhodný čas na změnu polštáře?

Je důležité pravidelně kontrolovat polštář a měnit jej, jakmile se začne projevovat opotřebení. Obecně se doporučuje měnit polštář nejpozději po 2-3 letech používání.

Co je nutné dodržovat při používání polštáře pro dítě?

Dítě by mělo mít k dispozici pro jeho spánek pouze jeden polštář a nebýt mu dovoleno spát s plnou postelí polštářů. Rovněž by mělo být zajištěno, aby dítě nedýchalo přímo do polštáře, aby se minimalizovalo riziko zadýchání.

spánek

Polštáře: Jak vybrat ten správný typ polštáře?

Když máme problémy s bolestmi hlavy, krční páteře nebo zády, může být důvodem špatný spánek. Jedním z řešení může být výběr správného polštáře. Existuje mnoho typů polštářů na trhu, ale jaký je ten správný pro Vás?

Memory foam polštáře

Paměťová pěna tvoří tyto polštáře. Je to materiál, který se přizpůsobuje tvaru těla a ve většině případů redukuje tlak na krk, ramena a záda. Pokud máte bolesti hlavy, krční páteře nebo zátylku, tento typ polštářů může být pro Vás vhodným řešením.

Perové polštáře

Perové polštáře jsou vyrobeny z peří nebo peřin a jsou vysoce dýchající polštáře. Pokud máte problémy s alergiemi a astmatem, tento typ polštáře může být kontraindikovaným. Tyto polštáře jsou velmi lehké a snadno se formují, takže jsou vhodné pro lidi, kteří spí na boku nebo na břiše.

Termoelastické polštáře

Termoelastické polštáře jsou vyrobeny z polyuretanové pěny, ale mají vyšší hustotu než paměťová pěna. Tyto polštáře si drží tvar a nevracejí se do své původní pozice, takže se nebudou zhrouceny pod váhou vaší hlavy a krku. Může být to nejlepší řešení pro ty, kteří trpí bolestmi krku nebo mají plnější tváře.

Než si koupíte nový polštář, ujistěte se o jeho vhodnosti pro Vás. Vyzkoušejte spát s novým polštářem několik dní, abyste mohli zjistit, zda je pro Vás správný. Konečně, pamatujte na to, že výběr správného polštáře je klíčový pro zajištění zdravého spánku.

Za další informace o polštářích navštivte stránku Wikipedia.

polstarky

Výběr polštáře pro dítě – co je důležité vědět

  • Velikost polštáře by měla být přizpůsobena věku dítěte.
  • Polštář by měl být dostatečně měkký, aby dítě mohlo pohodlně spát.
  • Polštář by měl být vyroben z kvalitních materiálů, aby nedošlo k alergickým reakcím.
  • Je vhodné vybírat polštář s odnímatelným a pratelným potahem pro snadné čištění.
  • Polštář by měl mít správnou výšku, aby nedocházelo k deformaci páteře.
  • Je důležité respektovat individuální potřeby dítěte při výběru polštáře.

Péřové polštáře

-10%
Original price was: 9390 Kč.Current price is: 8450 Kč.

Více informací

-10%
Original price was: 9180 Kč.Current price is: 8260 Kč.

Více informací

-20%
-20%
-10%
Original price was: 4590 Kč.Current price is: 4130 Kč.

Více informací

Kategorie – Polštáře a peřiny

Povlečení v AKCICHCI CLEVU

❗ Výprodej povlečení - skvělé ceny

X